Echipa tânără de candidaţi PNŢCD pentru Consiliul Local Cizer aduce bunăstare acasă

Navo cover cover cover

„Dragi locuitori ai comunei Cizer, ne adresăm vouă tuturor, din toate satele aparţinătoare comunei – Cizer, Plesca şi, nu în ultimul, rând Pria: la alegerile locale din 27 septembrie aveţi cu totii şansa, ACUM, ca, votand lista de candidati PNTCD pentru consiliul local Cizer, să daţi şansa a se aduce bunăstare în localităţile noastre, astfel încat cei plecaţi să se întoarcă, iar cei rămaşi să nu mai plece”, transmit canidații PNȚCD.

Principalele proiecte ale acestora sunt:

● Susţinerea localnicilor în deschiderea de noi afaceri şi accesarea de fonduri europene şi guvernamentale;

● Digitalizarea administraţiei locale;

● Implementarea unui program after-school al unitaţilor de învaţământ din comună;

● Maximizarea potenţialului turistic al comunei prin crearea unui circuit turistic (exemplu: Muzeul Satului, Casa din Susani, Măgura Priei);

● Crearea unui parc pentru copii în fiecare sat aparţinător comunei;

● Renaşterea tradiţiilor locale.

Echipa cu care PNŢCD vine in faţa dumneavoastră este una tânără şi dinamică, dornică de implicare şi schimbare, o echipă ce va fi în slujba locuitorilor comunei Cizer!

Lista candidatilor PNTCD pentru consiliul local Cizer, care ocupă poziţia 6 pe buletinul de vot, este:

1.Țolaș Alexandru (26 ani)
2.Lupuţ Aurel (44 ani)
3.Roşca Alin (24 ani)
4. Cudur Călin (37 ani)
5. Criste Claudia-Diana (23 ani)

Echipa PNŢCD este susţinută total de către europarlamentarul Cristian Terhes, care a spus despre ea: “Determinarea tinerilor candidați PNŢCD din Cizer de a se implica să aducă bunăstare în propria comună este un model de inspiraţie pentru orice persoană care vrea să aducă schimbarea de mai bine în comuna sa. Din poziţia de europarlamentar voi susţine această echipa tânără să îşi finalizeze proiecte şi să aducă bunăstare în Cizer, astfel încât cei plecaţi să se întoarcă acasă, iar cei rămaşi să nu mai plece!”

Acest material a fost comandat de Partidul National Taranesc Crestin Democrat si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200185

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.