După ce a vrut să-și bată fosta iubită, un bărbat din Sânmihaiu Almașului a amenințat că se sinucide. Agresorul a fost internat la psihiatrie

sos de centura cover

Întreaga scenă desprinsă parcă din filme a avut loc aseară, în jurul orei 22.20 în localitatea Hida, când polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Hida au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că, fostul său concubin a pătruns fără drept în locuința sa și a amenințat-o cu acte de violență.

Salajul liber Pub

De asemenea, bărbatul, domiciliat în comuna Sânmihaiu Almașului, în timp ce se afla în locuința respectivă, ar fi amenințat că se sinucide.

Polițiștii ajunși la fața locului, l-au găsit pe bărbat în locuința femeii, care a făcut sesizarea.

Salajul liber Pub

Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și amenința că se sinucide, motiv pentru care a fost solicitată intervenția ambulanței, care l-a transportat la o unitate medicală, în vederea internării la secția de psihiatrie.

Totodată, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.