După ce a învins moartea, Denisa, tânăra bătută cu bestialitate de iubit și abandonată pe o stradă din Zalău, s-a pocăit

Navo cover Navo cover

Denisa, tânăra în vârstă de 21 de ani care a fost bătută până a intrat în comă în plină stradă de către propriul său iubit, a învins moartea. Tânăra și-a revenit, iar duminică a decis să facă un pas important în viața sa. Aceasta s-a pocăit și a fost botezată.

Salajul liber Pub

După ce a învins moartea, Denisa urmează acum un tratament costisitor. În luna decembrie se va întoarce la un centru de recuperare din București, iar din ianuarie va urma o recuperare în Germania, unde va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale. Cei care vor să o ajute pe tânără pot dona în contul RO75CECEC001946246584211 – deschis la CEC Bank, titular Cornelia Chiș, mama Denisei.

Reamintim că în seara zilei de 25 noiembrie 2020, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, numitul Calotă Răzvan i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii în zona capului victimei Chiș Denisa, lovituri în urma cărora aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Agresiunea s-a derulat într-un spaţiu public, respectiv pe o stradă de pe raza mun. Zalău. După ce şi-a pierdut cunoştinţa, victima a fost transportată de numitul Calotă Răzvan la locuinţa unor prieteni, acesta continuând să consume băuturi alcoolice în compania celorlalţi amici. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.