După 4 ani de tăcere în conducerea județului, PDL-istul Claudiu Bîrsan a prins glas împotriva lui Ciunt

Navo cover cover cover

Patru ani abia dacă le-am auzit vocea, dar să iasă și public cu vreo informație, sau să transmită că lucrurile nu merg bine în Zalău – chiar dacă dețin a doua funcție ca importanță la nivelul județului Sălaj. Acum, în an electoral, parcă au prins viață toți vechii PDL-iști deghizați azi în liberali convinși.

Salajul liber Pub

Așa s-a întâmplat astăzi și cu Claudiu Bîrsan, candidatul PNL Zalău la Primărie. Claudiu Bîrsan, ajuns prin diferite conjuncturi mereu omul potrivit la locul potrivit, actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, s-a legat astăzi de proiectul de buget al primarului Ionel Ciunt. Un buget de dezvoltare care crește de la an la an și care este radical schimbat față de mandatele de tristă amintire ale lui Radu Căpîlnașiu, cel alături de care Claudiu Bărsan făcea echipă și în Primăria Zalău pe vremea când era viceprimar.

Totuși, surse din PNL ne-au transmis că Bîrsan a ajuns doar din lipsă de cadre candidatul PNL la Primăria Zalău, asta deoarece propunerea agreată inclusiv de Nicolae Ciucă a refuzat cu vârf și îndesat o candidatură, fiind convins că Ionel Ciunt va defila la scrutinul electoral.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.