Doru Meseșan, unul dintre ambasadorii turismului din Sălaj

cover Navo Navo Navo cover Navo

Concurent la sezonul doi al celebrului show Exatlon de la Kanal D și fondatorul celei mai imporante asociații de reconstituire istorică din Sălaj, Doru Meseșan poate fi considerat unul dintre ambasadorii turismului din județ.

Zilele trecute, Doru Meseșan a apărut într-un clip video al celebrului blog de turism Călător în Bascheți. Îmbrăcat în costum dacic și mândru de portul autentic al dacilor liberi care au locuit în zona Jiboului de unde se trage acesta, sălăjeanul a prezentat echipei de la Călător în Bascheți frumusețiile prea puțin știute ale județului.

Doru Meseșan își dorește să atragă cât mai mulți turiști în județul Sălaj pentru a vedea și aceștia că în județ sunt numeroase locuri superbe, peisaje de vis și oameni deosebiți, care însă nu sunt puse în evidență așa cum ar trebui de către autoritățile publice. Pasionat de off road, Doru a descoperit numeroase peisaje și locuri de poveste în județ, începând de la Dealul Cigleanului până departe spre culminle din zona Năpradea, Cristolț, Letca sau chiar spre Maramureș.

Doru a fost ambasadorul Sălajului și la celebrul Exatlon de la Kanal D, reușind ulterior să aducă o parte din vedetele show-ului la Jibou, acolo unde a organizat alături de primarul Dan Ghiurco un eveniment dedicat faniilor Exatlon.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.