DOLIU la Spitalul Județean din Zalău! Un apreciat doctor din instituție s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani

sos de centura cover

Renumitul doctor dermatolog Augustin Pop s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, anunță în dimineața zilei de 10 octombrie, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Zalău.

„Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău anunță cu durere trecerea în neființă a domnului doctor primar dermatolog, POP AUGUSTIN”, transmite conducerea Spitalului Județean.

Salajul liber Pub

Augustin Pop a fost un medic dermatolog foarte apreciat și respectat, un profesionist desăvârșit, slujindu-și în mod exemplar profesia în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, fiind unul dintre cei mai apreciați doctori din instituție.

„Respect și amintire veșnică pentru cel care a fost medic primar dermatolog Dr. POP AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite Spitalul Județean.

Augustin Pop era fiu al satului Cheud din comuna Năpradea, având o casă în localitate, unde mergea destul de des pentru a se relaxa în timpul liber. Și conducerea Primăriei Năpradea își exprimă regretul pentru trecerea la cele veșnice al celui care a fost fiu al satului Cheud!

Salajul liber Pub

„Transmitem condoleanțe familiei îndurerate și ne exprimăm regretul pentru trecerea la cele veșnice a domnului dcotor Augustin Pop, fiu al satului Cheud”, declară Vasile Fodor, primarul comunei Năpradea.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.