Doliu la Spitalul din Zalău. A murit un îndrăgit medic

Navo cover cover cover

Este doliu la Spitalul Județean de Urgență din Zalău, care anunță cu durere trecerea la cele veșnice ale doctorului Stelian Gicu Pop (58 ani). Acesta a fost medic primar în specialitatea chirurgie generală.

”Amintirea domnului doctor Pop va fi păstrată de către personalul unității, cât și de către pacienții dumnealui. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Amintire veșnică pentru cel care a fost Dr. POP STELIAN!”, a transmis Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Salajul liber Pub

sursa foto – Sportul Salajean

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Verificati activitatea dr.neurolog Draghici Cristian Teodor, care prescrie tratament cu dexametazona perfuzabila, 1L ser fiziologic cu dexametazona,in urgente minore , la spital universitar urgenta bucuresti pentru persoane varstnice ,cu infarct miocardic in antecedente, fara nicio justificare diagnostica, cel putin conform indicatiilor agentiei europene a medicamentului.Are instinct de ucigas in serie?Verificati de ce prescrie astfel in urgente.Dexametazona perfuzie provoaca miocardita,afectare a muschiului miocardic,si chiar infarct miocardic,fiind interziss celor cu infarct miocardic.De asemenea , si la ponderas, pentru dureri lombare prescrie doza de 10 mg dexametazona perfuzie, urmata de doze intramuscular, varstncilor cardiaci si diabetici, tratament potential letal