Doliu în Episcopia Sălaj! Un preot cu suflet mare s-a stins din viață la doar 36 de ani

cover Salajul liber3

O veste tristă s-a abătut astăzi peste suflarea preoțească din județul Sălaj. Preotul paroh al Parohiei Răstolțu Mare și profeosr de religie la Școala din Românaș, Sergiu Marius Stan s-a stins din viață la vârsta de doar 36 de ani.

Salajul liber Pub

Vasile Bulgărean, inspectorul școlar general ne-a spus că este o pierdere grea pentru învățământul sălăjean, deoarece Sergiu era un profesor cu inimă bună, săritor și gata oricând să ajute.

Episcopia Sălajului este alături de familia îndurerată și regretă trecerea la vele veșnice a părintelui.

„Regretam trecerea la cele veșnice a părintelui Sergiu Stan, un vrednic preot și prieten adevărat ! Suntem alături de distinsa familie și-L rugam pe Bunul Dumnezeu sa-L așeze in Împărăția Sa cea Cereasca alături de Sfinții Îngeri!”, este mesajul transmis de Ionuț Pop, vicarul Episcopiei Sălaj.

Și foștii săi elevi regretă trecere în neființă a părintelui Sergiu.

„Rămas bun, Domnule Profesor Părinte, Stan Marius Sergiu!
Cu trecerea timpului, rămânem tot mai goi și mai pustii în sufletele noastre, cu fiecare plecare din această lume a unui suflet bun. Mulțumesc pentru toată învățătura de bine, pentru toate momentele de încurajare de la olimpiadele de religie la care am participat dar și pentru faptul că în unele momente, ați fost ca un diriginte pentru noi. Îmi amintesc cu drag și de frumoasele concerte de Crăciun cu care ne-ați încântat în anii trecuți alături de copiii de la Școala Gimnazială Românași.
Vă mulțumesc și vă mulțumim pentru tot. Veți rămâne veșnic viu în sufletele și gândurile noastre. Prea repede ați plecat și ați lăsat un mare gol în sufletele noastre.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Drum lin spre Cer, Domnule Profesor Părinte Stan Marius Sergiu.
Dumnezeu să mângâie familia îndurerată și multă putere să le dea”, este mesajul unei foste eleve.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.