Doi tineri talentați din comuna Năpradea au avut o idee unică: creează ARTĂ din fier! Cum arată cele mai inedite cadouri de Crăciun

sos de centura cover cover

Raluca Borbiu (27 ani) și Ionuț Cozma (24 ani) sunt doi tineri din comuna Năpradea care demonstrează lumii întregi că poți crea artă din orice, chiar și dintr-o bucată de fier, pe care, poate, cei mai mulți dintre noi nu dăm nici doi lei. Cei doi tineri realizează la atelierul lor din Someș-Guruslău lucrări impresionante din fier, toate lucrate manual, ce devin o adevărată capodoperă atunci când sunt finalizate, fie că vorbim de trandafiri din fier, de decorațiuni de Crăciun, ornamente pentru serbări sau oglinzi.

Salajul liber Pub

Parfumuri

Ionuț este un tânăr care și-a dedicat anii din viață pentru a învăța cum se prelucrează fierul brut. Și în cele din urmă i-a ieșit și a avut un succes incredibil cu lucrările sale pe care le realizează alături de iubita sa, Raluca. Tânărul prelucrează fierul în atelierul său din Someș-Guruslău, unde transformă materia primă în obiecte cu o mare valoare decorativă, și nu numai.

Parfumuri

Salajul liber Pub

Tânărul este ajutat de iubita sa, Raluca, care se ocupă de decorarea lucrărilor realizate în atelierul de fierărie. Cei doi tineri lucrează acum la decorațiuni pentru Crăciun, după ce, de 8 Martie au realizat trandafiri din fier. Datorită succesului pe care l-au avut atât în țară, cât și peste hotare, cei doi tineri au decis că trebuie să ducă mai departe această îndeletnicire cu care i-a înzestrat Dumnezeu.

În prezent cei doi realizează decorațiuni pentru Crăciun de diferite forme și dimenisuni. Prețul acestor decorațiuni este accesibil oricărui buzunar, dar trebuie remarcat că acestea sunt unicat, fiecare lucrare având în spate multe ore de muncă și o poveste ascunsă, aceea că prin multă muncă, ambiție și învățare poți ajunge să realizezi artă chiar și din fier.

Orice decorațiune poate fi realizată în atelierul celor doi tineri. Cei care doresc îi pot contacta pe cei doi tineri la numărul de telefon 0757811061 sau pe facebook – IronART Design.

De remarcat că decorațiunile pot fi trimise oriunde în țară sau străinătate prin curier, cum de altfel s-a și întâmplat deja de nenumărate ori, aceștia având comenzi inclusiv și din Franța. Cel mai ieftin produs este aproximativ 60 de lei, iar cel mai scump ajunge la 100 de euro.

De precizat că pe lângă decorațiuni, Ionuț Cozma se ocupă de tot ce înseamnă lucrări din fier, de la garduri până la balustrade și nu numai.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.