Doi copii au rămas fără tată, după tragedia de la Nădășelu. Familia din Buzău venea spre Zalău, când șoferul a intrat pe contrasens

Navo cover cover

Daniel, un tânăr în vârstă de 29 de ani, tată a doi copii, s-a stins din viaţă în noaptea de duminică spre luni, după un grav accident rutier produs pe A3, în județul Cluj, în zona localității Nădășelu, scrie PresaSM. Alături de Daniel a murit și mătușa lui, în vârstă de 41 de ani. Singurul care a supraviețuit a fost fiul femeii, un copil de 14 ani.

Salajul liber Pub

Aceștia se îndreptatu spre Zalău, cu destinația finală Satu Mare, însă, din nefericire vehiculul în care se aflau cei trei a ajuns pe contrasens,  pe breteaua de coborâre, iar un TIR, condus de un ucrainean, urca pe autostradă. Impactul nu a mai putut fi evitat, a fost frontal, iar tragedia fără margini.

Potrivit ISU Cluj, salvatorii au fost alertați duminică, la ora 11.58. Ei au fost informați despre un accident produs între un autoturism și un autotren la urcarea pe A3 dinspre sensul giratoriu Nădășel către Gilău. În urma impactului au rezultat trei victime, între care două încarcerate.

Mama a fost declarată decedată după extragerea din autoturism, iar bărbatul a intrat în stop cardiorespirator și s-au făcut manevre de resuscitare, au anunțat salvatorii. A treia victimă, copilul familiei, este conștient. Ambii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

sursa foto – Presa SM

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.