Doi adolescenți din Jibou și Gârbou, arestați după ce au tâlhărit cu un cuțit o femeie în vârstă de 85 de ani

cover cover

Noaptea trecută, 16 iulie, ora 01:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 17 și 16 ani, din Jibou și comuna Gârbou, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Salajul liber Pub

Din cercetățrile efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în noaptea de 14 spre 15 iulie, tinerii, după ce au deconectat energia electrică, ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință, din localitatea Călacea, comuna Gârbou.

Salajul liber Pub

Aceștia, prin amenințarea cu un cuțit și exercitare de violențe asupra unei femei, în vârstă de 85 de ani, i-ar fi sustras 2.600 de lei.

Femeia a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cursul serii, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate de polițiști.

Tinerii au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că punere în mişcare a acţiunii penale este etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.