Doctorul Mădălina Pop, șefa UPU Zalău clarifică situația privind scandalul din Spitalul Județean

Navo cover cover cover cover cover

Recent, într-o publicație din județul Sălaj a apărut informația conform căreia, Mădălina Pop, medicul coordonator al Unității Primiri Urgențe din Zalău și-ar fi dat demisia din funcție în urma unui scandal în instituția medicală.

Salajul liber Pub

Am contactat-o pe medicul Mădălina Pop pentru a clarifica situația și a înțelege motivele demisiei acesteia. Medicul Mădălina Pop ne-a comunicat că nu a demisionat din funcția de medic coordonator al UPU Zalău și nu înțelege de unde au apărut acele speculații în spațiul public. Aceasta a susținut că în continuare va rămâne, pentru o perioadă medic coordonator al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Zalău.

Salajul liber Pub

„Nu înțeleg de unde au apărut acele informații. Eu nu am fost căutată pentru un punct de vedere, și din câte am înțeles nici Spitalul. Nu am înaintat nicio demisie, deocamdată sunt medic coordonator al UPU Zalău, iar despre ce se întâmplă în spital vă dați seama că nu pot să ofer informații, dar le puteți solicita de la purtătorul de cuvânt, de la doamana Alina”, ne-a declarat Mădălina Pop.

De cealaltă parte, Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Zalău ne-a informat faptul că doamna doctor nu și-a dat demisia, ci doar că dorește să își schimbe specializarea, astfel că are în plan un posibil transfer.

„Au apărut informații în spațiul public care nu sunt obiective. Doamna doctor nu și-a dat demisia, dar dorește să își schimbe specializarea astfel că are în plan un posibil transfer”, ne-a transmis Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Reamintim că începând cu data de 10 noiembrie 2021, mandatul de medic şef al UPU – SMURD al domnului doctor Iuhas Mihai, a încetat la iniţiativa lui. Ȋncepând cu data de 10 noiembrie, conducerea unităţii a delegat-o pe dna Dr. Vasile Pop Madalina Măria, în funcţia de medic şef UPU-SMURD.

Doctorul Vasile Pop Mădălina Măria a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj Napoca, în anul 2011 şi are o experinţă de 5 ani în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj -Napoca, fiind şi asistent universitar UMF ,,Iuliu Hațieganu,, Cluj-Napoca în perioada 2018-2021.

Doctorul Vasile Pop Mădălina Maria activează ca medic specialist, în specialitatea medicină de urgenţă, în cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Zalău- Unitatea de Primiri Urgenţe, de la începutul anului 2021.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.