Doctorul Augustin Pop a fost infectat cu coronavirus și internat la ATI în Zalău

sos de centura cover

Doctorul dermatolog Augustin Pop, cel care s-a stins astăzi din viață la vârsta de 78 de ani, a fost diagnosticat recent cu coronavirus, așa cum transmit surse apropiate din Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Salajul liber Pub

Doctorul a fost inclusiv internat pe secția de terapie intensivă – ATI. Nimeni nu a confirmat încă dacă acesta s-a stins din viață după infectarea cu coronavirus sau suferea de altă boală, deși am cerut o informare despre motivul decesului atât de la Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Zalău, cât și doamnei Rodica Albert, directorul unității spitalicești.

Singura certitudine este faptul că doctorul Augustin Pop a fost diagnosticat cu coronavirus și internat la terapie intensivă, așa cum ne mărturisesc mai multe cadre medicale.

Salajul liber Pub

Renumitul doctor dermatolog Augustin Pop s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Augustin Pop a fost un medic dermatolog foarte apreciat și respectat, un profesionist desăvârșit, slujindu-și în mod exemplar profesia în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, fiind unul dintre cei mai apreciați doctori din instituție. Augustin Pop era fiu al satului Cheud din comuna Năpradea, având o casă în localitate, unde mergea destul de des pentru a se relaxa în timpul liber.

Autoritățile recomandă în continuare să ne vaccinăm și să respectăm toate normele de distanțare fizică și restricțiile impuse pentru a preveni infecția cu coronavirus. Reamintim că în Zalău rata de incidență este de 10,34 la mie.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.