Diana Șoșoacă, reacție halucinantă după ce liderul protestelor anti-vaccin din Zalău s-a infectat cu Covid-19: „Să ne spună cine l-a oprit”

sos de centura cover

Un lider al protestelor anti-vaccin din Zalău s-a infectat cu Covid-19, iar reacția sa a surprins pe toată lumea. Ajuns pe patul de spital, Erno Kovacs a conștientizat greșeala pe care a făcut-o până atunci și a încercat să o repare, încurajându-i pe cetățeni, de această dată, să se vaccineze. Diana Șoșoacă, senatoarea antivaccinistă care a apărut într-o fotografie alături de bărbat, a avut o reacție bizară după ce a aflat ce i s-a întâmplat.

Salajul liber Pub

În ciuda faptului că liderul protestelor anti-vaccin a apărut în poză cu Diana Șoșoacă, în cadrul unui protest desfășurat în București, senatoarea a dezvăluit că nu îl cunoaște pe bărbat, și mai mult, că nu a avut nicio legătură cu acesta: ”Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”, a fost afirmația ei.

După ce a susținut public mai multe argumente împotriva vaccinului anti-Covid-19 și a virusului, Diana Șoșoacă și-a schimbat declarațiile, mai ales după ce a aflat ce s-a întâmplat cu colegul său protestatar.
Fosta senatoare AUR a susținut că nu a declarat niciodată că nu există Covid-19, mai mult, l-a întrebat pe bărbat cine l-a oprit să nu se vaccineze, scrie Playtech.ro

Salajul liber Pub
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.