DEZVĂLUIRI: Compania de Apă știa de peste 2 ani că rețeaua e defectă în Brădet. Primăria Zalău anunță sancțiuni drastice

sos de centura cover

Călin Forț, administratorul public al Zalăului și responsabilul din Primăria Zalău în relația cu Compania de Apă dezvăluie faptul că de peste 2 ani a avut discuții cu cei de la Companie pentru a remedia defecțiunea din Brădet, zona Bisericii Ortodoxe.

Salajul liber Pub

Călin Forț susține că cei de la Compania de Apă știu de peste 2 ani că rețeaua din cartierul Brădet, zona Gheorghe Doja este defectă.

„Înainte să asfaltăm strada Gheorghe Doja cei de la Compania de Apă au promis că vor remedia acea defecțiune chiar din fonduri prorpii, dacă nu găsesc altă sursă de finanțare. Se știe de doi ani de când am venit eu de la București înapoi la Zalău că în acel loc rețeaua e defectă”, transmite Călin Forț.

Din nefericire pentru zălăuani, Compania de Apă nu a mai intervenit pe rețea, iar Primăria Zalău a fost nevoită să asfalteze zona, astfel risca penalități deoarece proiectul reabilitrăii străzii Ghoerghe Doja trebuia finalziat.

Salajul liber Pub

De cealaltă parte, directorul Corp Control din Primăria Zalău, Laurențiu Ghiuruțan a specificat clar faptul că mâine amendează Compania de Apă pentru spargerea asfaltului pe strada Gheorghe Doja, anunțând că cei de la apă au două variante, fie în 48 de ore readuc zona la situația inițială, refăcând inclusiv stratul de asfalt, fie sunt amendați.

„Mâine Corpul de Control verifică situația de pe Ghoerghe Doja. Dacă nu se aduce strada la starea inițială, asfaltată corespunzător în 48 de ore de când au spart-o, atunci amendăm Compania de Apă”, susține Laurențiu Ghiuruțan.

De remarcat că în zona unde s-a descoperit astăzi avaria în Brădet s-a intervenit și în anii trecuți, însă din câte se pare, fără succes.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Daca vreau sa le transmit un mesaj corupților de la compania de apa Someș, filiala Zalau, se poate?! Din suflet le trag la #m@1e, șpăgari ordinari, sa nu aveți tupeu sa faceti luna aceasta facturi la apa, ca va dam la #@(& banii