Dezvăluirea secretarului de stat Marius Stanciu. Instituția din România unde bugetarii muncesc până noaptea târziu, chiar și în weekend

Navo Navo cover

Secretarul de stat din Sălaj în Ministerul Muncii, Marius Stanciu (PSD) a avut astăzi o ieșire publică în care anunța că a efectuat o vizită la colegii săi din cadrul Casei Naționale de Pensii Publice.

Salajul liber Pub

Marius Stanciu a dezvăluit modul acestora de lucru, susținând că personalul de aici muncește inclusiv până noaptea târziu, fiind multe aspecte care nu se văd public. Mai mult, acesta susține că unii angajați vin la muncă chiar și sâmbăta sau duminica, peste program, astfel încât cele 4,5 milioane de pensionari din România să-și primească contribuțiile la timp.

„Vreau să menționez faptul că, am rămas plăcut impresionat de profesionalismul acestor OAMENI, care lucrează de multe ori până noaptea târziu, inclusiv sâmbetele și duminicile în folosul celor peste 4,5 milioane de pensionari. Nu pot să ascund faptul că am rămas efectiv uimit de condițiile precare în care își desfășoară activitatea! Având în vedere funcția pe care o dețin, mi-am luat angajamentul că voi contribui cu tot ceea ce depinde de mine pentru a le asigura condiții decente de muncă”, transmite secretarul de stat, Marius Stanciu.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.