Detalii despre evenimentul tragic în care a fost implicat Virgil Țurcaș: se afla la un eveniment OFICIAL cu mai mulți primari din Sălaj

Navo Navo cover

Prefectura Sălaj a transmis un comunicat de presă în care ne informează despre evenimentul tragic care a avut loc astăzi, în jurul orelor amiezii în localitatea Hurez din comuna Horoatu Crasnei.

Salajul liber Pub

Cei de la Prefectura Sălaj transmit faptul că Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Reamintim că Virgil Țurcaș (53 ani), subprefectul Sălajului, a decedat la ora 15.40, după ce un acoperiș al unui foișor din satul Hurez s-a prăbușit peste acesta. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe acesta, dar din păcate, la ora 15.40 s-a constatat decesul. La fața locului a fost prezent și elicopterul SMURD, care însă nu l-a putut transporta la o unitate spitalicească din cauza rănilor multiple pe care le-a suferit.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.