DESTIN TRIST! Virgil Țurcaș NU trebuia să participe la ședința de astăzi, iar locația a fost schimbată în ultimul moment de către organizatori

Navo Navo cover

Pentru ziua de astăzi, 21 iunie, conducerea ADI ECODES a hotărât organizarea unei ședințe la care să participe membrii Consiliului Director. Cei care au convocat ședința au fost Cristian Pop, numit de curând pe filieră de partid director al Ecodes și Claudiu Bîrsan, numit, tot pe filieră de partid, președinte al ADI Ecodes. Locația ședinței a fost stabilită a fi sediul unei primării din județul Sălaj, însă aceasta a fost mutată în ultimul moment de către organizatori.

Salajul liber Pub

Membri care trebuiau să fie prezenți la sedință sunt Cosmin Vlaicu, secretarul județului Sălaj, Claudiu Bîrsan, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Nicolae Pavel, primarul comunei Cizer, Ionel Ciunt, primarul Zalăului, Dombi Attila, primarul comunei Sărmășag, Cristian Pop, noul șef al Ecodes și angajați ai Ecodes.

Destinul trist a făcut ca o invitație politică să fie adresată și către Virgil Țurcaș, subprefectul PNL din Sălaj. Printre cei care nu trebuiau să fie la eveniment, și totuși au fost invitați din punct de vedere politic s-a mai numărat și Marian Mirișan, primarul PNL din Horoatu Crasnei. De altfel, de la ședință au lipsit Ionel Ciunt, plecat cu treburi de partid la București și Dombi Attila, plecat la un stagiu de pregătire pentru situații de urgență.

„Este adevărat, domnul Țurcaș nu trebuia să participe la această ședință, dar a fost invitat și a fost prezent”, ne transmite Cristian Pop, directorul Ecodes Sălaj.

Tot de la Cristian Pop, cât și din alte surse am aflat că locația ședinței a fost schimbată în ultimul moment de către organizatorii acesteia pe motiv că vremea de afară este frumoasă și mai bine se discută în foișor, la aer curat. Totuși, aflăm că directorul Ecodes, Cristian Pop, cel care trebuia să coordoneze ședința și să decidă unde se organizează nu a avut un cuvânt de spus.

„Este adevărată și această informație, dar nu eu am decis locația. În convocator scrie o locație, dar ședința a avut loc în altă parte. Da, eu sunt organizator, am convocat ședința, dar nu am decis locația unde am ajuns”, ne-a spus Cristian Pop.

Reamintim că Virgil Țurcaș (53 ani) s-a stins astăzi din viață, după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste acesta. Subprefectul Sălajului nu a mai avut nicio șansă. Totul s-a petrecut la o ședință a celor de la ECODES Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.