Deputatul Liviu Balint premiază cei mai buni sportivi ai județului în acest an, după ce DJTS Sălaj și-a arătat incompetența

Navo cover Navo cover

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a anunțat, prin intermediul ziarului Sportul Sălăjean, faptul că anul acesta nu a primit sprijin financiar de la Ministerul Sportului pentru a organiza festivitatea de premiere în care ar fi trebuit să recompenseze financiar cei mai buni sportivi şi antrenori din judeţul Sălaj.

Jurnaliștii sportivi transmit faptul că „în fiecare final de an, DJST Sălaj alcătuia clasamentele celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj în anul respectiv. După ce clasamentele erau finalizate, instituţia condusă în prezent de Adrian Fărcaş organiza o gală în care cei mai buni sportivi erau recompensaţi financiar pentru rezultatele deosebite obţinute”.

Văzând aceste informații, deputatul liberal Liviu Balint nu a stat nepăsător, și, la fel ca în alți ani, a decis să premieze, în calitate de înalt demnitar, cei mai buni sportivi ai județului Sălaj. Deputatul Liviu Balint a transmis că este indignat de faptul că directorul DJTS își arată incompetența, iar din acest motiv, dorește să le transmită tuturor sportivilor sălăjeni că în el vor găsi mereu un sprijin.

La fel ca în alți ani, Liviu Balint a decis să premieze cei mai buni sportivi din 2022 ai județului Sălaj. Acesta va organiza la cabinetul său parlamentar din Zalău o întâlnire cu aceștia, unde le va oferi un premiu financiar, cât și o distincție oficială din partea sa.

„În urma unui articol pe care l-am văzut în unul din ziarele locale de sport, în care se menționa că nu vor fi premiați cei mai buni sportiv ai anului 2022 din cauza incompetentei unui director – pe care regret că l-am susținut cu ani în urmă – îmi asum eu premierea acelor sportivi care au făcut posibil ca județul Sălaj să apară pe harta performanței sportive din România. Sărbători binecuvântate tuturor! Doamne ajută!”, transmite deputatul liberal Liviu Balint.

Deputatul Liviu Balint nu este la primul său gest de acest fel, el a mai făcut-o si cu alte ocazii, atât cu cei mai buni sportivi cât și cu cei care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură și olimpiade școlare.

Deputatul le transmite tuturor iubitorilor de sport care doresc să i se alăture în acest demers că ușa sa este deschisă pentru a-i cinsti așa cum se cuvine pe cei mai buni sportivi ai județului Sălaj în acest an.

În anul 2022, Patrik Bolduţ (tenis) şi Diana Tănăsescu (box) sunt pe locul 1 în clasamentul sporturilor olimpice, fiind urmaţi în clasament de Paul Magdaş (box) şi Eric Verdeş (tenis). În clasamentul sporturilor neolimpice, Ilena Benescu a fost pe locul 1, Cristian Duţă a fost pe locul secund, ambii fiind de la CS Terrakid Zalău, în timp ce pe locul 3 s-au clasat Vlad Popescu (CS Terrakid Zalău) şi Darius Goron (CS Dani San Zalău), scrie Sportul Sălăjean.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.