De mâine, Zalăul se umple de mărțișoare

cover Salajul liber3 1111

Primăria Municipiului Zalău a aprobat locațiile pentru desfășurarea de activități comerciale privind vânzarea de mărțișoare și flori, după cum urmează:

Salajul liber Pub

1. În perioada 22 februarie – 2 martie, activitatățile comerciale privind vânzarea de mărțișoare vor fi desfășurate în următoarele locații: Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură), pe aleea de înspre Hala Agroalimentară și în diferite locații din zona: Carrefour Market; Școlii Gimnaziale “Iuliu Maniu”; Spitalului Județean de Urgență; Uz Casnic; Cartier Brădet (supermarket Codiflor) și Astralis.

2. În perioada 5 – 8 martie, activitățile comerciale privind vânzarea de flori vor fi desfășurate în Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură) și în diferite locații din zona: Carrefour Market; Școlii Gimnaziale “Iuliu Maniu”; Uz Casnic; Cartier Brădet (supermarket Codiflor); Astralis; Spitalului Județean de Urgență; florăriei de pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 58, bl. T2; florăriei din Blocul G50 (zid chinezesc) și a florăriei de pe Bulevardul Mihai Viteazul, bl. B120.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.