De excepție! Profesorul Titus Câmpean a câștigat concursul pentru funcția de director al Liceului de Artă din Zalău cu nota 10

sos de centura cover cover

Profesorul Titus Câmpean (39 de ani) a promovat concursul pentru a ocupa funcția de director al Liceului de Artă „Ioan Sima” din Zalău. Profesorul, care a ocupat și înainte funcția prin numire, a promovat concursul cu nota maximă la ultima probă – respectiv nota 10.

Salajul liber Pub

Titus Câmpean este un dascăl apreciat atât de elevi, cât și în comunitate, fiind un profesionist în ceea ce face. Mai mult, acesta este un cunoscut interpret la vioară, instrument pe care îl mânuiește de excepție.

Parfumuri

De remarcat că profesorul a fost printre cei care au înfiinţat cvartetul de muzică clasică „Artis”, apoi a devenit în ansamblurile folclorice din Zalău.

Parfumuri

Titus Câmpean este de părere că atunci când îți cunoști școala și colegii îți este la îndemână să vorbești despre toate lucrurile frumoase din jurul tău și din profesia pe care o ai.

Salajul liber Pub

„În momentul în care îți cunoști școala și colegii, îți este foarte la îndemână să vorbești despre toate lucrurile frumoase care se întâmplă sau dorești să se întâmple în școala ta”, ne spune Titus Câmpean.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.