Cunoscutul om de afaceri din Zalău – Paul Hodiș a concesionat un zăcământ de petrol din România

cover Salajul liber3

Pacific Energy, firma deținută de omul de afaceri din Zalău, Paul Hodiș a concesionat în 2020 un zăcământ important de petrol din Nord-Vestul României de la societatea Algoritm SRL, deținută în proporție majoritară de Sindicatul Național Petrom Energie (Federația Sindicatelor Libere și Independente Petrol Energie).

Salajul liber Pub

Astfel, în luna iulie a anului 2020, creditorii firmei Algoritm SRL, care și-a cerut intrarea în insolvență, au aprobat ca firma să transfere drepturile și obligațiile aferente acordului petrolier de concesiune pentru perimetrul DEE V – 6 Borș către compania Pacific Energy SA din Zalău.

Pacific Energy SA este controlată aproape 100% de către firma Drilling Equipment SRL, la care sunt asociați omul de afaceri Paul Hodiș, fost acționar și finanțator al echipei Volei Municipal Zalău, și soția acestuia. De altfel, Drilling Equipment SRL, având ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al mașinilor-unelte, va activa ca operator al perimetrului petrolier preluat prin transfer, scrie Profit.r

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.