Cum se scuză preotul din Sălaj prins de Poliție cu lemn furat din pădure

Navo cover cover cover cover

Preotul din satul Răstoci, Alin Iosif Grad a fost prins de un echipaj de la Secția de Poliție Ileanda cu lemn furat din pădurea proprietate a Composesoratului Fântânele-Rus. Fapta s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, atunci când polițiștii l-au sancționat contravențional pe preot cu suma de 1.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat. Culmea, preotul este și președintele Composesoratului Fântânele-Rus.

Salajul liber Pub

Preotul Alin Iosif Grad a dorit să facă public și punctul său de vedere privind fapta săvârșită și să argumenteze cele petrecute săptămâna trecută, când a fost prins cu lemnul furat.

Salajul liber Pub

Astfel, preotul din localitatea Răstoci, comuna Ileanda, ne transmite punctul său de vedere.

Preot Iosif Grad: „Lemnele din Composesorat nu erau furate, ci erau transportate către Raț Maria, dar când am sunat la pădurar a spus că nu poate veni seara pentru că trage adeziv, iar imediat a venit Poliția care a înțeles care este adevărul, iar remorca am dus-o înapoi la rampă. Apoi, după 2 zile a venit Poliția și a confiscat lemnele și 500 lei pentru transport. Cu privire la alte furturi, există foi de transport pentru fiecare. Cumea unde se ajunge cu instrumentatul acesta. Nu este prima dată când dintre aceste persoane strigă că am furat. Anul trecut. Acum 2 ani și până și când am umblat de 27 de ori la Jibou, la Zalău pentru composesorat cu bani de combustibil iar apoi de la măsuratul lemnelor, plătitul facturilor marcat transport o parte pentru o porțiune de lemne. Ca să dau lemne la 90 de membri. Iar cei care mă acuză de furt să dovedească. Există foi de transport de la furt până la preoție numai umilință dar Dumnezeu le știe pe toate. Porumb călcat cu tractorul. Cultură de ghizdei pășunat pești omorâți 2 bazine. Pe unde am lucrat în construcții mi s-a pus piedici, pe unde am dus lemne de la mine din parchetele mele au spus că le fur la cei la care le-am dus. Dacă am făcut bazinele am avut pâră la Primărie”, scrie preotul Alin Iosif Grad în dezmințirea pe care ne-a transmis-o.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.