Cum s-a dezvoltat comuna Zalha sub conducerea primarului Simion Rogoz

Navo cover cover

Comuna Zalha a cunoscut o dezvoltare deosebită în mandatele primarului Simion Rogoz, cel care astăzi candidează din partea PSD la un nou mandat. Din păcate, în 2020, câteva voturi și alte influențe au schimbat primarul și au dat comuna pe mâna candidatului de la USR, care a încercat să continue o parte din proiectele lăsate moștenire de Simion Rogoz. Altele însă au fost abandonate.

Salajul liber Pub

Simion Rogoz este omul harnic, priceput, care a transformat încet și sigur comuna și a ridicat-o prin munca sa și a echipei sale. În timpul lui Simion Rogoz, comuna a beneficiat de aducțiune de apă. Era apă în fiecare sat. Astăzi, apa funcționează cu întreruperi.

Tot pe vremea fostului primar s-au asfaltat străzi, așa cum trebuie, nu cum sunt astăzi cele asfaltate în ultimii ani de administrația USR, cu asfalt pe care îl poți rupe cu mâna și prin care crește iarba.

Simion Rogoz s-a ocupat de reconstruirea căminului cultural din Zalha, cât și de achiziția de utilaje pentru Primăria Zalha.

Lista de proiecte poate continua, iar din 9 iunie, comuna Zalha va cunoaște din nou dezvoltarea, cu Simion Rogoz la conducere.

Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL, într-un tiraj de 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.