Cum gândesc candidații Partidului Ecologist Sălaj

Navo cover cover cover

Partidul Ecologist este o figură relativ nouă pe scena politică din Sălaj. Președintele partidului este omul de afaceri Lia Stanca. Aceasta a reușit în scurt timp să realizeze o echipă care să se bată pentru Consiliul Județean Sălaj, dar și în consiliile locale. Mai mult, ecologiștii au șanse mari de a pune mâna pe Primăria comunei Meseșenii de Jos.

Salajul liber Pub

Pe lista pentru Consiliul Județean Sălaj al Ecologiștilor se află pe primele poziții Marius Sorin Vereș, Andrei-Marius Longodor și Alexandra Ghilea.

Printre proiectele acestora se numără dezvoltarea agriculturii ECO prin construirea unor depozite logistice de colectare locală a produselor agricole. Ecologiștii își mai propun valorificarea potențialului turistic al județului, înființarea unui program de asistență socială mobilă, în special pentru mediul rural, dar și construirea unui parteneriat durabil între cetățean și administrație.

Nu în ultimul rând, candidații PER își mai doresc și crearea unui program „Primul Lot” pentru mediul rural, după modelul „Prima Casă”.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.