Cum arată unul dintre cele mai inedite restaurante din Sălaj amenajat în stil rustic într-un peisaj de poveste

sos de centura cover cover

La intrare în satul Făgetu din comuna Plopiș se află unul dintre cele mai inedite și rustice resturante din județul Sălaj. Localul, deschis în urmă cu un an, este realizat în mare parte din lemn și bârne de lemn, decorul fiind deosebit.

Salajul liber Pub

Parfumuri

Localul deschis de doi motocicliști din Cehia impresionează datorită modului în care a fost conceput.

Parfumuri

În interior se află și o masă de biliard, un televizor de epocă, dar și o șa de călărit adusă tocmai din Texas – asta deoarece planurile sunt ca în cel mai scurt timp aici să existe și o bază de echitație.

De remarcat că în restaurant puteți gusta pizza, dar nu specifică italienilor, ci cehilor. Diferența este faptul că blatul este conceput pe loc, inclusiv aluatul fiind realizat după preluarea comenzii, iar în acesta se introduc două ingrediente care oferă un alt gust mâncării – ceapă și usturoi din zonă.

Restaurantul este în așa fel realizat încât să prezinte oarecum istoria cehilor și slovacilor din Făgetu, care au fost duși aici fiind foarte buni tăietori de lemn.

Afară pe terasă, în timp ce admirați superba priveliște a satului Făgetu (un sat populat în mare parte de etnici slovaci) vă vor ține companie doi câini din rasa Saint-Bernard, foarte prietenoși și care se încadrează perfect în peisaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.