Cum arată un microbuz de transport persoane din Zalău: geamuri legate cu sârmă, podea ruptă și multă mizerie

Navo cover cover cover

Chiar dacă s-a investit foarte mult în infrastructura transportului în comun din Zalău, mai sunt unele excepții în ceea ce privește calitatea serviciului pentru care se plătește 6 lei pentru două călătorii. Dacă unele autobuze sunt noi, electrice și performante, celelalte sunt în contrast total și arată multă nepăsare din partea celor care le au în grijă.

Salajul liber Pub

De exemplu, microbuzul care circulă pe linia 5 spre Stâna arată ca unul adus din prima linie din Ucraina. Pe lângă aspectul exterior neglijat și vechimea acestuia, în interior, călătorii au constatat că geamurile sunt legate cu sârmă. Podeaua unde stau călătorii este un real pericol, fiind în multe locuri distrusă, iar mânerele sunt pline de rugină. Ușile se deschid foarte greu, iar persoanele în vârstă au mari dificultăți în a reuși să urce sau să coboare.

Nici curățenie nu se prea face în aceste microbuze. Afișierul, deși are afișe mai noi, dar și foarte vechi, precum reclamele la Pambac, este plin de mizerie și praf.

Directorul Transurbis, Alin Oros ne-a declarat că acestea sunt singurele microbuze care pot circula spre Stâna și că le va cere șoferilor mai multă atenție în ceea ce privește curățenia, în timp ce Călin Forț, administratorul public din Zalău, responsabil de Transurbis, ne-a declarat că va lua măsuri urgente.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Cam asta sunt 80% dintre autobuze!! Sugerați lui Ciunt , balajel si Fort șase deplaseze cu ele! Nu sa se ocupe de care sa fie șef la PSD ! Niște nemernicii toți care conduc acest municipiu, județ și tara! Sa bată bunul Dumnezeu de troglodiți !!!