Cum a reușit noua conducere a Poliției Locale Zalău să reducă fenomenul cerșetoriei din municipiu

Navo cover cover cover cover cover

Lucian Trif, director și Dumitru Valea, director adjunct, sunt cei care conduc actualmente Polița Locală Zalău, după ce înainte instituția a fost condusă, ani mulți, de Călin Horvat, într-un mod nu tocmai agreat de primarul Ionel Ciunt

Salajul liber Pub

Imediat după ce au fost instalați, Trif și Valea au avut ca scop reducerea fenomenului cerșetoriei din Zalău, obiectiv trasat clar de către Călin Forț, administratorul public al Zalăului și cel care are în subordine Poliția Locală Zalău.

Salajul liber Pub

Lucian Trif, directorul Poliției Locale Zalău a reușit rapid să găsească o soluție care este valabilă și aplicată și în prezent. Acesta a creat o patrulă formată din doi agenți care au ca scop menținerea unui climat de ordine în centrul municipiului. Cei doi agenți ai Poliției Locale Zalău se află zi de zi, de dimineața până la ora 16.00 în centrul orașului, acolo unde, de fiecare dată când identifică un cerșetor, îl legitimează, amendaează iar apoi îl trimite acasă.

Desigur, soluția nu a stopat fenomenul, însă în timp, a redus surprinzător numărul actelor de cerșetorie din centrul orașului. Pentru celelalte zone există patrulele mobile, care verifică întreg orașul. Totuși, așa cum a remarcat și directorul Lucian Trif, fenomenul cerșetoriei este întâlnit cel mai des în zona centrală, fiind o zonă aglomerată a orașului în special la orele dimineții.

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Ii amendează și amenda e plătită?ii trimite acasă adică cum?hai acasă cu voi…pai nu au casă doar o adresă oarecare…la Lidl zii de zii aceleași oameni care cerșesc zii de zii și sunt vreo 5 persoane la kaufland din nou…