Cristian Terheș: „VOI sau EI?”

Navo cover cover cover

Voi cine doriti sa va „administreze” tratamentele medicale, POLITICIENII, prin legi si constrangeri, sau DOCTORII, dupa ce va consulta individual?

Raspunsul e cu atat mai important cu cat, in cazul COVID, vaccinurile pot avea efecte secundare adverse, care pot merge pana la deces. Nu spun ca toti cei vaccinati au efecte secundare, dar realitatea empirica ne demonstreaza ca exista persoane vaccinate care au efecte secundare dupa vaccinare (miocardita, pericardita, trombeze, etc), iar unii au si decedat. Intentionat nu am folosit „unii” sau „destui” vaccinati au avut efecte secundare, pentru ca, indiferent de numarul de victime, vorbim despre oameni, despre persoane, despre indivizi, care au drepturi si libertati fundamentale individuale.

La intrebarea aceasta simpla trebuie sa raspunda orice persoana atunci cand se pune in discutie votarea Certificatului Verde si, implicit, a constrangerii la vaccinare.

Si la aceasta intrebare trebuie sa-i faceti pe parlamentari si pe guvernantii romani sa raspunda!

In dezbaterea pro/anti vaccinare obligatorie pe care am avut-o in aceasta seara (22.12.2021) la Antena3 cu cativa medici (eu cu Dana Budeanu eram in echipa anti, medicii erau in echipa pro vaccinare obligatorie), la intrebarea pe care le-am adresat-o explicit medicilor de ce vor ca politicienii sa dea legi care le incalca oamenilor consimtamantul liber si corect informat, raspunsul medicilor a fost, parafrazez, ca, de fapt, nu-i pot convinge cu argumente pe oameni sa se vaccineze, prin urmare trebuie constransi prin lege.

Argumentul lor pentru care nu-i pot convinge pe oameni este ca unii ca Dana Budeanu „chestioneaza” si pun la indoiala argumentele invocate in favoarea vaccinarii, prin urmare trebuie sa li se inchida gura deoarece „nu cred in stiinta”.
Puteti urmari emisiunea in reluare sau pe internet si sa ascultati argumentele.
Am fost cel mai vehement critic al Certificatului Verde inca din luna aprilie 2021, cand s-a pus in discutie in Parlamentul European. Am spus de atunci ca va ajunge sa fie folosit pentru a-i constrange pe oameni sa se vaccineze impotriva vointei lor, iar timpul a dovedit ca, din pacate, am avut dreptate.

Cu toate ca toti medicii, la intrebarea mea, au admis ca:
– vaccinurile pot avea efecte secundare adverse, inclusiv deces,
– vaccinurule nu ofera protectie, deoarece persoanele vaccinate pot sa se infecteze si sa transmita virusul,
– nu stiu sursa virusului,
– nu au vazut contractele dintre Comisia Europeana si statele membre UE, pe de o parte, si firmele producatoare de vaccinuri, pe de alta parte,
aceiasi medici ne cer noua, alesilor publici, sa dam legi ca oamenii sa fie constransi ori fortati sa se vaccineze cu niste produse medicale despre care ei insisi nu au argumente sa-i convinga pe oameni ca sunt bune.

Eu, personal, ma voi impotrivi total unei asemenea constrangeri, deoarece incalca toate valorile democratice si dispretuieste libertatea si demnitatea omului.

Dincolo de asta, insa, ca si crestin eu nu pot sustine ceva ce stiu ca unor oameni le poate cauza decesul, indiferent pentru ce scop nobil mi se spune ca e.

Dat fiind ca vorbim despre decizii atat de importante, care pentru unii oameni pot fi chestiuni de viata si moarte, pozitia mea este ca alegerea trebuie sa fie individuala a fiecaruia, nu a politicienilor.
Voi ce parerere aveti insa? Considerati ca este normal ca administrarea de produse medicale sa fie facuta de politicieni, prin legi care va constrang la gramada, sau de medic, dupa ce va consulta?
Discutia este cat se poate de serioasa, pentru ca la asta se rezuma totul.

Chiar sunt interesat de opiniile si argumente voastre pro sau contra vaccinarii obligatorii sau constranse.

P.S. Aici gasiti argumente de ce vaccinarea obligatorie incalca drepturile fundamentale:
https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/956210438337010

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.