Cristian Terheș merge deseară peste Dinu Iancu Sălăjanu

Navo cover cover cover

Dacă candidatul PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăajnu fuge de dezbatere cu cei din PNȚCD și PSD, atunci merge dezbaterea la el. Astfel, în această seară, când la Zalău vin Rareș Bogdan, Lucian Bode și Dinu Iancu Sălăjanu, la o întâlnire care pretind liberalii că nu este electorală, europarlamentarul Cristian Terheș și-a anunțat și el prezența.

Salajul liber Pub

„In urma multiplelor solicitari din partea presei din Salaj, daca voi participa in dupa-masa zilei de 24.09.2020 la o dezbatere organizata de reprezentantii PNL in Zalau la care va fi prezent Dinu Iancu Salajanu si Rares Bogdan, confirm ca voi participa, daca o astfel de dezbatere va avea loc.

PNTCD a propus, insa, sa existe o dezbatere intre Gheorghe Stanciu (PNTCD) si Dinu Iancu Salajanu (PNL), candidati la presedintia Consiliului Judetean Salaj, insa candidatul PNL a sustinut in presa ca nu vine deoarece „dezbaterea electorală este o mizerie politică”, conform Salajul Liber.

Pozitia PNTCD Salaj este ca o dezbatere intre candidatii la cea mai inalta functie aleasa din judet este imperativa din respect atat pentru regulile democratice, cat si pentru cetatenii judetului, care sa poata alege in deplina cunostinta de cauza.

Dezbaterile intre candidati sunt normalitatea democratiei, de aceea reiteram invitatia adresata domnului Dinu Iancu Salajanu de a accepta o dezbatere publica cu domnul Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj.

Mai sunt inca doua zile in care o asemenea dezbatere publica se poate organiza.

Cum am mai spus, PNTCD Salaj nu pune nici o conditie pentru organizarea unei dezbateri intre candidatul PNTCD si PNL, acesta avand toata libertatea de a alege data, locul si ora dezbaterii. Singura preconditie pe care o punem este ca aceasta dezbatere sa fie transmisa live pe internet”, transmite Cristian Terheș. 

Acest material a fost comandat de Partidul National Taranesc Crestin Democrat si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200185.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.