Cosmin Bădăcean are planuri mari pentru dezvoltarea comunei Marca

Navo cover cover

 

Salajul liber Pub

Antreprenorul Cosmin Bădăcean este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Marca și are un proiect politic intitulat „10 pentru Marca”. Alături de echipa sa, acesta are planuri mari pentru dezvoltarea comunei.

Cosmin Bădăcean își dorește punerea la punct a infrastructurii de bază, dar și extinderea sistemului de supraveghere video, asfaltarea drumurilor și străzilor, cât și rețea de gaz.

Cosmin Bădăcean își dorește finalizarea lucrărilor la capela din satul Porț, cât și amenajarea unei parcări la capela din Leșmir. Proiectul său mai prevede amenajarea unei săli de sport de mici dimensiuni și a sălilor necesare pentru laboratoare școlare la unitatea de învățământ.

Reabilitarea grădinițelor din Marca și Leșmir și reabilitarea dispensarului din Marca sunt pe lista lui Cosmin Bădăcean, la fel și reabilitarea sălii de sport din Marca.

Candidatul PSD își dorește și construirea unui teren de sport în localitatea Porț. În proiectul său sunt incluse și aspecte precum turismul, cultura, transparența, curășțenia, dar și sprijin pentru asociații și ONG-uri.

Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL, într-un tiraj de 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.