Cosmin Ardelean își dorește ca autoritățile să investească cu cap în dezvoltarea turismului

Navo cover cover

Puține sunt locurile din Sălaj care nu spun o poveste sau nu impresionează prin frumusețea lor. Cu toate acestea avem din ce în ce mai puțini turiști. De ce? Pentru că autoritățile nu investesc cu cap în dezvoltarea turismului, așa cum mărturisește liderul USR Sălaj, Cosmin Ardelean, candidatul Alianței Dreapta Unită (USR-PMP) la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

Propunerile lui Cosmin Ardelean sunt împărțite pe două direcții – pe de o parte să dezvoltăm infrastructura și facilitățile corespunzătoare în jurul actualelor obiective turistice, iar pe de altă parte să creăm unele noi cum sunt parcurile tematice care au atâta succes în alte județe.

„Nu este nevoie să inventăm apa caldă, trebuie doar să o folosim! Te așteptăm în echipa noastră să facem treabă împreună din 9 iunie”, transmite Cosmin Ardelean.

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.