Constructorul a părăsit șantierul și a oprit lucrările la baza sportivă din cartierul zălăuan Dealul Morii

Navo cover cover cover

În vara acestui an, mai exact, pe data de 2 iunie,  au început lucrările de construire a unei baze sportive moderne în cartierul zălăuan Dealul Morii. Chiar dacă investiția a fost anunțată cu mare fast de administrația PSD din municipiu, constructorul a decis să oprească lucrările și să trimită muncitorii acasă.

Salajul liber Pub

Astfel, conform datelor de la Direcția de Patrimoniu, cei care au în vizor lucrările, constructorul din Timișoara a oprit de mai bine de 2 luni lucrările la acest proiect de investiții. Din câte susțin reprezentanții Primăriei Zalău, ar fi vorba despre discuții în contradictoriu și neînțelegeri între constructor și Compania Națională de Investiții.

Trebuie să amintim că investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții având o valoare de 5.273.803, 18 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost în data 23 mai 2022 pentru 2 iunie 2022, iar termenul finalizare este de 9 luni.

Bază sportivă va avea un teren de fotbal cu gazon sintetic, de dimensiuni mari, omologat UEFA, de un teren cu dimensiunea de 40/20 din tartan, nocturnă, o parcare pentru două autocare și una pentru 55 de autoturisme.

În cadrul acestei baze sportive se va putea practica fotbal, volei și handbal.

sursa foto – SPORTUL SĂLĂJEAN

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.