Consilierul local Zoltan Takacs a solicitat Primăriei Zalău reducerea prețului pentru zălăuanii care circulă cu autobuzele din oraș

Navo cover cover cover

Consilierul local al USR Sălaj, Zoltan Takacs a avut o inițiativă lăudabilă în Consiliul Local Zalău, solicitând ca majorarea tarifelor pentru zălăuanii care circulă cu autobuzele Transurbis să nu se majoreze cu 50% așa cum se propunea inițial, ci doar cu 25%. Acesta și-a motivat amendamentul arătând administrației locale că în celelalte orașe din Ardeal transportul în comun este mai ieftin ca la Zalău.

Redăm integral poziția consilierului local Zoltan Takacs

Mi-am susținut amendamentul depus la proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor transportului în comun argumentând că, în orașele din județele aflate în vecinătate, tarifele practicate sunt mai mici și a dat că și exemplu orașele Cluj-Napoca, Satu-Mare și Baia Mare, unde chiar dacă traseele parcurse de mijloacele în comun sunt mai mari față de cele existente în Zalău, prețul practicat pentru un bilet de 2 călătorii este de 5 lei.

Doar noi și Oradea vom avea cel mai mare tarif din Ardeal, de 6 lei! Amendamentul depus de mine prevedea înjumătățirea majorării solicitate dar nu a trecut de vot. Biletul de autobuz se scumpește, începând de anul viitor, cu 50%, respectiv de la 2 lei, cât este în prezent, la 3 lei. Bineînteles că noi am votat împotrivă.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.