Consilierul județean Nicolae Olar (USR) deplânge starea unui drum important din Zalău

Navo Navo Navo cover

Consilierul județean al USR Sălaj, Nicolae Olar este revoltat pe starea în care a ajuns strada Industriei din Zalău, care ar putea fi folosită pentru a evita aglomerația de pe Bulevard, din zona industrială.

Salajul liber Pub

Nicolae Olar susține că Zalăul are o singura stradă care poate fi folosită ca variantă la Bulevardul aglomerat de zălăuanii care vor să ajungă în Zona Industrială, Gară sau la ieșirea din Zalău. Aceasta este Strada Industriei și arată ca după bombardament, așa cum se vede și în poze, susține Olar.

Pozele care arată realitatea de pe această stradă sunt făcute pe parcursul ultimelor luni. Situația e veche, la un moment dat au apărut și adevărate cratere în care au căzut victime două mașini, între timp craterele au fost astupate, dar au apărut alte și alte gropi. Dovadă că lucrările nu au fost făcute la modul profesionist, susține Olar.

„Atrag atenția Primăriei Zalău că multi zălăuani ar evita aglomerația de pe Bulevard și ar folosi ruta Strada Simion Bărnuțiu – Strada Industriei dar din cauza gropilor au renunțat. Prin reparația străzii s-ar reduce poluarea, traficul pe Bulevard în zona industrială ar fi mai puțin aglomerat iar nervii zălăuanilor mai puțini. Nu cred că nu sunt bani sau metode de a repara CUM TREBUIE o stradă care nu are mai mult de 500 de metri. Trebuie doar voință”, este de părere consilierul județean Nicolae Olar.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.