Consilierul județean Cosmin Ardelean s-a implicat activ și a cerut sprijin de la Cluj pentru rezolvarea problemei apei din Zalău

cover cover

Consilierul județean al USR Sălaj, Comsin Ardelean a luat atitudine astăzi și a discutat cu colegii săi din cadrul Consiliului Județean Cluj pentru a urgenta rezovlarea problemei aducțiunii cu apă în Zalău. Cosmin Ardelean a cerut sprijinul celor din USR Cluj pentru a ajunge mai ușor la conducerea mare a Companiei de Apă și a discuta concret problema zălăuanilor.

Salajul liber Pub

Cosmin Ardelean: „Anumite cartiere din Zalău sunt fără alimentare cu apă potabilă de mai bine de 72 de ore în condiții de vreme caniculară! Avariile prin natura lor reprezintă ceva neprevăzut iar astfel de situații pot avea loc indiferent de numele companiei sau de serviciile oferite. Totusi aproape 4 zile e mult prea mult ținând cont că vorbim de alimentarea cu apă potabilă în zile caniculare de vară.

Salajul liber Pub

Compania de Apa Șomes se află în subordinea Consiliului Județean Cluj 𝙞𝙖𝙧 𝙞𝙣 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩 𝙨𝙚𝙣𝙨 𝙖𝙢 𝙡𝙪𝙖𝙩 𝙡𝙚𝙜𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖 𝙨𝙞 𝙖𝙢 𝙘𝙚𝙧𝙪𝙩 𝙨𝙥𝙧𝙞𝙟𝙞𝙣𝙪𝙡 𝙘𝙤𝙡𝙚𝙜𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙘𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙚𝙧𝙞 𝙟𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙣𝙞 𝙐𝙎𝙍 𝙋𝙇𝙐𝙎 𝙙𝙞𝙣 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙫𝙤𝙧 𝙡𝙪𝙖 𝙡𝙚𝙜𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖 𝙘𝙪 𝙛𝙖𝙘𝙩𝙤𝙧𝙞𝙞 𝙙𝙚𝙘𝙞𝙯𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙞 𝙖𝙨𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙞𝙣𝙘𝙖𝙩 𝙨𝙖 𝙛𝙞𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙩𝙚 𝙘𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙚 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙧𝙨𝙚 𝙞𝙣 𝙫𝙚𝙙𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙧𝙚𝙢𝙚𝙙𝙞𝙚𝙧𝙞𝙞 𝙨𝙞𝙩𝙪𝙖𝙩𝙞𝙚𝙞 𝙘𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙞 𝙧𝙖𝙥𝙞𝙙 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙗𝙞𝙡 𝙖𝙨𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙞𝙣𝙘𝙖𝙩 𝙩𝙤𝙩𝙞 𝙘𝙚𝙩𝙖𝙩𝙚𝙣𝙞𝙞 𝙨𝙖 𝙗𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙚𝙯𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙥𝙖 𝙥𝙤𝙩𝙖𝙗𝙞𝙡𝙖”, transmite Cosmin Ardelean.

 

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.