Consilierii PSD Sălaj i-au cerut lui Dinu Iancu Sălăjanu să ofere parcare gratuită personalului medical de la Spitalul Județean din Zalău

Navo cover Navo cover

Consilierii județeni ai PSD Sălaj, în frunte cu liderul de grup Sergiu Panie au cerut lui Dinu Iancu Sălăjanu drepturi pentru personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Aceștia au solicitat administrației județului ca angajații Spitalului să beneficieze de locuri de parcare gratuite sau la un preț redus în noul spațiu construit în fața unității medicale.

Salajul liber Pub

Solicitarea a fost făcută în ședința extraordinară din 8 aprilie.

Sergiu Panie: „Aș dori ca până la ședința următoare să ne prezenați o situație privind gradul de ocupare a parcării din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău, pentru că acolo am reușit să extindem acea parcare, inclusiv în subteran. În contextul în care există acel proiect al extinderii parcării pentru cadrele medicale, din spatele spitalului, parcare care în momentul de față nu face față nevoilor cadrelor medicale, solicităm această analiză privind gradul de ocupare pentru că, se pare, acea parcare din față nu este ocupată la maxim. Aș vrea să întreb dacă există posibilitatea achiziționării unor abonamente de parcare, iar pentru cadrele medicale să găsiți o soluție pentru a le da posibilitatea să parcheze acolo, sigur nu la costurile care sunt astăzi, până când se rezolvă problema cu pacrarea din spate. Cadrele medicale staționează cu mașina toată ziua, sau cel puțin șase, opt, zece ore, cât e nevoie”, a afirmat Sergiu Panie în ședință.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.