Consilierii județeni ai PSD Sălaj, nemulțumiți de drumurile deteriorate din județ

sos de centura cover cover

Consilierii județeni ai PSD Sălaj, în frunte cu Sergiu Panie, liderul de grup, se arată nemulțumiți de stadiul unor drumuri din județul Sălaj.

Salajul liber Pub

Social-democrații susțin că drumurile din județ au fost renumite ani la rând pentru implicarea vechii conduceri a Cosniliului Județean Sălaj în reabiltiarea acestora, însă în prezent, sunt multe probleme pe acestea.

Parfumuri

Un exemplu dat de PSD-iști este drumul DJ109 de pe raza comunei Dragu, care se află într-o situație deplorabilă.

Parfumuri

PSD Sălaj: „Drumurile din Sălaj au fost renumite ani la rând pentru calitatea și durabilitatea lucrărilor efectuate cu finanțare de la Consiliul Județean astfel că, atunci când ele lasă de dorit, cetățenii semnalează acest lucru. Așa se întâmplă și cu DJ 109, pe raza comunei Dragu.După cum se vede și din imagini, drumul se află într-o stare deplorabilă, fapt pentru care se impun lucrări de reparații pentru aducerea acestuia la parametri tehnici corespunzători, prin urmare, solicităm conducerii Consiliului Județean Sălaj repararea rapidă a acestui tronson de drum, pentru ca locuitorii zonei să beneficieze de aceleași condiții de trafic ca și ceilalți locuitori ai județului.”

Salajul liber Pub

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.