Compania de Apă Someș recomandă clienților utilizarea platformei online MyCAS

sos de centura cover

Platforma on-line pentru relații cu clienții a Companiei de Apă Someș S.A. – MyCAS (#MyCAS #StauAcasa), disponibilă pe pagina web a societății www.casomes.ro are, din luna Martie 2021, noi funcționalități care permit utilizatorilor existenți și potentiali ai operatorului regional să renunțe la deplasările în persoană la sediile noastre, evitând timpii de așteptare și permițând totodată gestionarea de la distanță a relației contractuale.

Salajul liber Pub

Pe lângă posibilitatea de vizualizare și plată on-line a facturilor, noile functionalități MyCAS permit transmiterea documentației și obținerea contractului de prestare a serviciului on-line; transmiterea documentației și obținerea avizelor tehnice și a recepțiilor online;

Platforma este disponibilă atât pentru desktop (calculator) cât și ca aplicație (app) pentru dispozitivele mobile, atât pentru iOS cât și pentru Android, care pot fi descărcate gratuit din App Store sau Google Play.

Salajul liber Pub

Funcționalitățile sunt disponibile tuturor utilizatorilor din aria deservită în județele Cluj și Sălaj.

Încurajăm toți utilizatorii să utilizeze noua platformă online și să renunțe, mai ales în această perioadă, la deplasările în persoană la sediile Companiei pentru plata serviciilor, contractarea și obținerea avizelor.

COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.