Compania de Apă a găsit vinovații pentru avarie: locuitorii comunelor Hereclean și Bocșa, dar și zălăuanii care stau la casă

cover cover

Prezent într-o conferință de presă la Prefectura Sălaj, directorul Companiei de Apă Someș, Marcel Zaharia, a susținut că o parte din vină pentru defecțiunea pe magistrală o au cetățenii pentru că au consumat de patru ori mai multă apă decât ar fi normal.

Salajul liber Pub

Marcel Zaharia a susținut că în zona Hereclean și Bocșa s-a consumat în ultima perioadă de patru ori mai multă apă decât în general, iar din acest motiv, rețeaua a fost suprasolicitată. Mai mult, înainte de avarie, pentru a-i „pedepsi” pe acești cetățeni, Marcel Zaharia a decis să întrerupă furnizarea cu apă pentru o zi.

Salajul liber Pub

Marcel Zaharia, cel care este și secretarul PNL Sălaj, a susținut că o vină mare o au și zălăuanii care locuiesc la casă, în special cartierele Ortelec, Traian și celelalte unde sunt zone cu case din oraș.

Directorul Companiei de Apă susține că zălăuanii folosesc apa pentru a-și uda gazonul, iar cei de la sat, pentru a uda plantele. În replică, acesta le-a transmis să folosească apa din Valea Zalăului.

Mai mult, secretarul PNL Sălaj s-a plâns că gazonul său s-a uscat, deoarece nu l-a udat cu apă de la rețea, iar fântână nu are.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.