Cofetăria Happy din centrul Zalăului a împlinit 5 ani de existență, într-un decor de poveste

Navo cover cover cover cover cover

Cofetăria Happy din centrul Zalăului a împlinit cinci ani de când există în oraș, grație unei investiții a soților Bejenariu – Adriana și Titel. Cofetăria a devenit în scurt timp după deschidere un punct de reverință pentru centrul Zalăului, cât și pentru zălăuanii care au dorit să se delecteze cu ceva dulce.

Salajul liber Pub

Locația a trecut an de an prin schimbări majore, rețetele cu ingrediente sută la sută naturale au fost mereu îmbunătățite, iar în fiecare sezon, cofetăria a fost decorată așa cum se cuvine. Acum, înaintea sărbătorilor de iarnă, decorul din cofetărie este unul de poveste, cu Moș Crăciun, brad, multe globuri și decorațiuni.

Salajul liber Pub

„5 ani frumoși! Vă mulțumim din suflet pentru toate aprecierile făcute, pentru fiecare mulțumire și zâmbet, pentru că ați fost alături de noi în toți acești “5”ani minunați ! Un motiv de bucurie special pentru noi a fost faptul că ,”COFETARIA HAPPY” a fost si este în permanență plina de clienti de toate varstele și copii care cumpara , produsele noastre. Am primit încurajări și aprecieri care ne-au făcut să zâmbim și să sărbătorim faptul că munca noastră in echipa “HAPPY” cea mai dulce echipa ,care este ca si o familie unita cei care va pregatesc toate bunatatile care le gasiti la noi nu trece neobservată. Vă mulțumim pentru încurajări și promitem/sperăm să nu vă dezamăgim nici de acum înainte”, este mesajul transmis de reprezentanții locației.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.