Coadă de zeci de persoane la centrul de vaccinare din Zalău. Replica unui consilier județean al USR Sălaj care cere prelungirea programului

Navo cover cover cover cover cover

O imagine surprinsă aseară la Centrul de Vaccinare de la Casa Armatei din Zalău arăta că zeci de persoane stau la rând pentru a se vaccina. Coada era numeroasă, până pe trotuar. Decizia zălăuanilor vine în contextul în care, începând de luni, Certificatul Verde va fi necesar în foarte multe locuri publice.

Salajul liber Pub

Cel care a surprins imaginile este consilierul județean al USR Sălaj, Nicolae Olar, care cere public prelungirea programului la centrul de vaccinare, dar și organizarea unui maraton al vaccinării.

Salajul liber Pub

Astfel, Nicolae Olar susține că în ultimele zile, pe fondul numărului tot mai mare de îmbolnăviri și decese survenite în urma infectării cu virusul Sars-Cov 2 tot mai mulți sălăjeni au decis să se imunizeze dar, din păcate, ca-n prea multe alte situatii, autoritățile sunt luate din nou prin surprindere.

„Cerem public Prefecturii Sălaj, DSP Sălaj precum și celorlalte instituții implicate în procesul de vaccinare să prelungească programul de vaccinare astfel încât toți cei care doresc să se vaccineze să o poată face cât mai rapid și în condiții care să nu-i expună la riscuri suplimentare, așteptând cu orele să se vaccineze. Cerem de asemenea,(re)organizarea maratonului și a caravanei vaccinărilor, astfel încât un număr cât mai mare dintre părinții, bunicii, prietenii și vecinii noștri, atât din zona urbană, cât mai ales din zona rurală, să aibă acces cât mai facil la vacci”, transmite Nicolae Olar.

 

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.