Ciunt le răspune sec celor de la PNL-USR: „sunteți alianța DEZASTRULUI, nu ați făcut nimic 12 ani pentru Zalău”

casador cover

Ionel Ciunt le-a dat o replică seacă celor de la PNL și USR care au început să vorbească despre faptul că acesta minte în ceea ce privește dezvoltarea Zalăului și implicit realziarea șoselei de centură. Ionel Ciunt a spus sec: „PNL și USR sunt alianța dezastrului pentru Zalău”.

Salajul liber Pub

Redăm integral punctul de vedere al liderului PSD Sălaj despre USR-iști și liberali care s-au apucat să vorbească despre realizarea de investiții în Zalău, după ce în administrația Radu Căpîlnașiu lucrurile nu au prea strălucit în oraș.


IONEL CIUNT:

Enervați la maxim că administrația locală se implică în buna desfășurare a proiectului de construire a tronsonului II al variantei de ocolire a Municipiului Zalău, liberalii și USR-iștii au mai pierdut o ocazie să tacă.

Administrația locală a explicat în nenumărate rânduri cum stau lucrurile cu privire la acest proiect, precum și necesitatea, utilitatea și împortanța investiției.


Cât despre alianța dezastrului, PNL a demonstrat în 12 ani cât a fost la conducerea Primăriei ceea ce poate face – dezinteres pentru realizarea acestui proiect, ultimul loc la absorbția de fonduri europene și indiferență față de dezvoltarea municipiului.

Nici USR nu este mai prejos, au demonstrat la nivel național de ce sunt capabili – gestionarea deficitară a pandemiei, alocarea discreționară de sume către UAT-uri și măsluirea datelor despre pandemie în funcție de interesele politice și electorale, iar la nivel local nu au ce să demonstreze, că vorba românului  “nu-i cine”.


Răutățile voastre nici nu contează. S-a văzut asta în urma procentului pe care primarul Ionel Ciunt l-a obținut la alegerile locale. Și da, administrația locală a municipiului Zalău, la fel ca toate administrațiile PSD din Sălaj, se implică în dezvoltarea și buna desfășurare a tuturor proiectelor care contribuie la dezvoltarea comunității pe care le reprezintă.


Am mai spus și repetăm până veți înțelege. Pentru PSD Sălaj, administrația locală înseamnă Fapte, nu Vorbe!
Fotografii din cadrul întâlnirilor pe care conducerea administrației locale le-a avut cu reprezentanții instituțiilor abilitate, pentru construirea variantei de ocolire – tronson II.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.