Ciunt îi face lui Florin Iordache o propunere fără precedent

Navo cover cover cover cover cover

Prezent astăzi la o conferință de presă, primarul Zalăului, Ionel Ciunt a avut o reacție fără precedent la adresa contracandidațiilor săi, în special a lui Florin Iordache, principalul contracandidat.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt a susținut public faptul că dacă va fi ales primar al Zalăului pentru încă un mandat, îi va chema pe următorii doi clasați în intenția de vot la o întâlnire în care îi va ruga să susțină unul dintre proeictele pe care le discută în campania electorală.

Salajul liber Pub

Practic, Ionel Ciunt îl invintă pe Florin Iordache – principalul contracandidat – să realzieze un proiect împreună pentru bunul mers al orașului.

Altfel spus, Ciunt a mărturisit faptul că în această perioadă toată lumea promite proiecte. Dacă el va fi însă ales, pe lângă proiectele sale, va susține și va implementa două proiecte ale următorilor doi clasați în intenția de vot. Mai mult, Ciunt le va da posibilitatea contracandidaților să aleagă ei ce proiect vor să fie implementat de Primăria Zalău.

Șapte sunt candidații pentru funcția de primar al Zalăului – Ionel Ciunt de la PSD; Florin Iordache de la USR-PLUS, Nicolae Fazekaș de la UDMR, Ludovica Breban de la ALDE, Adrian Popan de la PMP, Alexandru Mureșan de la PNȚCD și candidatul partidului condus de fostul PSD-ist Ponta.

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – organizația județeană Sălaj, executat de SC Sălajul Liber SRL – portal www.salajulliber.ro într-un tiraj de 1 exemplar. CUI mandatar financiar coordonator: 21200019. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.