Citadin Zalău vrea să își cumpere un tractoraș de tuns gazonul de 8.100 de euro și un aspirator de frunze de 3.500 euro

sos de centura cover cover

Directorul Citadin Zalău, Ioan Miclea este dispus să cheltuiască suma de 8.100 de euro pentru achiziționarea unui tractoraș de tuns gazonul. Astfel, pe masa consilierilor locali din Zalău se află un proiect de hotărâre privind privind modificarea anexei 5 a Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Zalău nr.116/15.04.2021 de aprobare a bugetului SC Citadin Zalau SRL pentru anul 2021.

Salajul liber Pub

În proiectul de hotărâre este speculat faptul că Citadin vrea să renunțe la achiziționarea unor utilaje, și să le înlocuiască cu altele, precum un tractoraș de tuns gazonul care este evaluat de directorul Ioan Miclea la 8.100 de euro, fără TVA.

Parfumuri

Tot în aceeași listă apar și alte achiziții pe care și le dorește Citadin, precum un aspirator de frunze de 3.500 de euro sau un miniexcavator de 23.000 de euro.

Parfumuri

„Avand in vedere necesitatea cosirii intr-un termen cat mai scurt a unor suprafeţe extinse de teren din Mun. Zalau (parcuri, terenuri de joaca, zona verde imobile, cimitir etc) se impune achiziţionarea unui tractoras de tuns/tocat resturi vegetale (poziţia 3) dotat cu kit de iarna (lama de deszăpezire) pentru a interveni pentru deszăpezirea trotuarelor si zonelor inguste, in scopul eflcientizarii si creşterii productivităţii muncii departamentului zone verzi si salubrizare”, se arată în cererea directorului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.