Citadin se bucură de noul brad din Zalău mai ceva ca și copiii mici. Cum arată postarea oficială care arată apariția noului pom de Crăciun

Navo cover cover cover

Societatea Citadin a publicat imagini cu noul brad de Crăciun din Zalău, după ce au actualizat varianta veche. De noul brad montat pe platul de marmură din centrul Zalăului cei de la Citadin se bucură mai ceva ca și copiii mici.

Salajul liber Pub

E atât de frumos bradul încât în poziția oficială, plătită din bani publici, cei de la Citadin, prin comunicatorul lor, ne informează că au montat noul brad. Postările sunt atât de ieșite din comun, exact ca vechiul brad. Cei de la Citadin au ținut neapărat să editeze fotografiile și să-l pună acolo și pe Moș Crăciun și câteva luminițe, instalații, globuri, haștaguri și un text indescifrabil din care aflăm că Citadin urmează să fie împodobit, că poate, poate, mai uită zălăuanii de vechiul brad.

Și că tot am amintit de vechiul brad, așa cum știm, cei de la Citadin nu sunt răspunzători de el. Doar l-au montat. Sub coordonarea lui Teodor Bălăjel și cu sprijinul lui Cristi și Cornel. Așa cum se vede din filmări.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.