Cine este tânărul care a provocat TRAGEDIA dintre Vârșolț și Crasna – era șofer și aducea mașini din Germania

Navo cover cover cover

În această dimineață a avut loc o tragedie pe drumul dintre Vârșolț și Crasna. Un tânăr în vârstă de 24 de ani a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism condus regulamentar. Din nefericire, un bărbată din satul Badon în vârstă de 54 de ani a murit pe loc.

Salajul liber Pub

Șoferul care a provocat tragedia era originar din satul Bănișor. În vârstă de 24 de ani, tânărul muncea ca șofer, după cum ne spun cei din comunitate. Ba mai mult, nimeni nu își explică cum s-a ajuns la această tragedie, ținând cont că tânărul avea experiență ca șofer, fiind și transportator, mai precis se ocupa cu adus mașini din Germania și alte țări europene.

„Este de la noi din sat. Muncea ca șofer, s-a ocupat și cu adus mașini de dincolo, de prin Germania. Îmi pare foarte rău pentru această tragedie”, ne-a declarat Eugen Sorin Maxim, primarul din Bănișor.

Tânărul șofer a suferit leziuni multiple și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe de un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă. Starea acestuia este gravă, fiind inconștient.

Poliția transmite în mod oficial că la ora 07.14, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați în urma unui apel 112 despre faptul că, între localitățile Crasna și Vârșolț, s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr de 24 de ani, din comuna Bănișor, în timp ce conducea un autoturism, pe un sector de drum în aliniament delimitat prin marcaj longitudinal continuu, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Badon.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 54 de ani a decedat, iar tânărul de 24 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.