Cine este șoferul teribilist care a fost oprit de polițiști cu 25 de focuri de armă pe drumul Zalău – Cehu Silvaniei. A fost arestat 30 de zile

Navo cover cover cover

Soferul în vârsta de 21 de ani care a provocat evenimentele tragice de azi-noapte a fost prezentat în fata instanței, iar la ora 23:40, judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Soferul – P. C. Florin este un tânăr in vârsta de 21 de ani din satul Mineu, comuna Salatig.

Totul s-a petrecut noaptea trecută când acesta conducea haotic prin Zalău. Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor, apoi a vrut sa-i lovească pe aceștia cu mașina, iar ulterior a încercat sa scoată mașina Poliției de pe drum. Polițiștii au tras 25 de cartușe de avertisment in aer, iar ulterior au tras in mașina. Un glonț a intrat prin luneta autoturismului, lovind in spate un pasager care se afla in stare gravă internat la spital in Cluj-Napoca.

Chiar și după tragerea focurilor de arma, tânărul a fugit printr-o pădure de oamenii legii, abandonând mașina. In cele din urma acesta a fost prins.

Tanarul a încercat sa scape cu orice preț de polițiști pentru ca avea o alcolemie de 0,83 mg/l, nu deținea permis de conducere, iar mașina nu era înmatriculata. Mai mult, acesta a aplicat pe autoturism plăcute cu numere false.

Acum tânărul este cercetat pentru tentativa de omor  și este arestat preventiv.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.