Cine este sălăjeanul Mihai Tămaș, candidat la funcția de consilier județean

Navo cover cover cover cover cover

Mihai Tămaș este președintele filialei Sălaj a partidului Uniunea Salvați România și se regăsește pe buletinul de vot la alegerile locale, fiind candidat la funcția de consilier județean.

Salajul liber Pub

Mihai-Dan Tămaș este pe poziția 2 pe lista propusă de alianța Dreapta Unită USR-PMP. Acesta candidează pentru că știe că județul Sălaj merită mai mult azi – decât ce îi pot oferi cei aflați vremelnic la putere. Pentru că toți sălăjenii merită să trăiască o viață împlinită alături de familiile lor și să nu mai fie nevoiți să plece, de aici, în căutarea unei vieți mai bune. Pentru că nicăieri nu-i ca acasă, în Sălaj.

Salajul liber Pub

„Alături de colegii mei, ne propunem să avem un mandat care să arate sălăjenilor că administrația și hotărârile luate trebuie să aibă în centru doar cetățeanul și binele acestuia”, transmite Mihai Tămaș.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – filiala Sălaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL într-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare: 21240009
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.