Cine este Marius, zălăuanul care desenează tricouri pentru branduri super cunoscute din Statele Unite ale Americii

cover Navo Navo Navo cover Navo

Pe Marius Blaj cei mai mulți îl cunosc datorită faptului că este implicat politic de ani buni. Puțini sunt cei care însă știu că acesta este foarte căutat de branduri din Statele Unite ale Americii, cărora le desenează grafica pentru tricouri. Da, este un job care pentru România pare destul de ciudat, însă nu și pentru americani, care sunt foarte mulțumiți de talentul zălăuanului.

Astfel, Marius este grafician și se bucură de mare succes peste hotare, în special în Statele Unite ale Americii. Lucrează de acasă, fără stresul programului, doar cu stresul că trebuie să ofere cele mai bune versiuni de grafică firmelor americane. Iar aceștia îl solicită în permanență. Are idei, are viziune, și astfel a câștigat încrederea partenerilor săi.

Marius Blaj are 45 de ani și tot la fel, puțini știu despre el că în perioada 2001 – 2002 a muncit la Siemens în Timșoara unde a fost inginer software pentru modelul BMW E60!

Rox Art Design, conceptul dezvoltat de Marius în Zalău a început să crească foarte mult, astfel că în prezent acesta are numeroase comenzi. Zălăuanul are un principiu după care se ghidează – el susține că modestia este calitatea celor care nu au nicio calitate.

Marius este şi un vorbitor foarte bun de limbă engleză, iar aici trebuie să spunem că se poate mândri şi cu faptul că este licenţiat în automatică şi informatică industrială, tocmai la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.